Jeg har i forbindelse med projektet High Performance valgt at bruge det anerkendte hjernetræningsprogram Lumosity Brain Trainer. Over 20 millioner brugere har trænet deres hjerne med spillet/programmet, som er udviklet i samarbejde med nogle af verdens bedste hjerneforskere fra Stanford, UCSF og Berkeley.

Der er en gradvis voksende bevidsthed om, at det gør en forskel at træne sin hjerne på daglig basis. Lumosity præsenterer en bred vifte af øvelser, der er målrettet forskellige mentale processer, som ellers vil falde med alderen, herunder arbejdstidshukommelse, hastighedsbehandling og opmærksomhed

Lumosity Brain Trainer omfatter 10 hjernespil designet til at forbedre de kognitive evner, herunder hukommelse, processorhastighed, opmærksomhed, fleksibilitet og problemløsning. Hvis du spiller Lumosity et par minutter hver dag, vil det hjælpe dig med at opnå bedre resultater.

Data og erfaringer fra High Performance viser følgende fordele ved daglig træning: forbedret hukommelse, forbedret humør, bedre problemløsningsfærdigheder og forbedret evne til at tænke hurtigere.

Hver session har 3 kampe og er designet til at forbedre forskellige hjernefunktioner. De første 5 sessioner er gratis! Hvis du vælger, som vi gør i forbindelse med High Performance, at købe abonnement til eleverne, får du fuld adgang. Når du har fuld adgang, får du ud over en del andre features også mulighed for at følge dit Brain Performance Index (BPI), som måler din præstation i en given kognitiv funktion.

Med brug af Lumosity ønsker vi at skabe sjove rammer for læring og træning, som kan bruges både i skole og fritid. Og så gør det jo ikke noget, at det virker J

Kom godt i gang allerede nu på: http://www.lumosity.com og følg med på facebook: https://www.facebook.com/Lumosity/?fref=ts