Som tiden dog flyver..
Det er nu 18 måneder siden, at jeg fik mit CVR-nummer og Clever Consulting blev en realitet. Jeg har nydt hver en dag i arbejdet med skoler og højtbegavede børn, og det er ikke småting, sådan en selvstændig-dag byder på. Som ene-og-alene-mands-virksomhed er det mig, som står for alle oplæg og undervisning på skolerne, al kontakt til kunderne, markedsføring, content til hjemmeside, opdatering af hjemmeside, messer, udtænkning af materiale til messer, momsregnskab, årsregnskab, mails, SoMe, telefonsamtaler, udarbejdelse af nyt materiale, konkurrencer, kaffe-møder, opsøgende salg, nyhedsbreve, autoresponder kampagner, rejseplanlægning, booking af hoteller, kaffebrygning, kantineordning, ferieplanlægning og andre spændende opgaver… Og sjældent har jeg været så glad og følt mig så heldig.

Jeg har mødt virkelig mange dygtige og spændende mennesker gennem de sidste 18 måneder. Mennesker jeg ikke ville have mødt, hvis jeg ikke havde taget springet. Mennesker der brænder for det samme som mig: højtbegavede børn i folkeskolen. Og heldigvis er det ikke kun tiden, der flyver. Clever Consulting flyver også, og High Performance-projektet er nu en realitet i mange kommuner. Al den positive feedback jeg har fået fra lærere, skoleledere, forældre og ikke mindst fra eleverne giver mig mod til at fortsætte flyveturen.

Igennem de sidste 18 måneder har jeg været med til at gøre en forskel for en gruppe af børn, som folkeskolen ikke altid er så god til at favne – de talentfulde og højtbegavede børn. Uvidenhed og jantelov er de højtbegavede børn største udfordringer i mødet med daginstitutioner og skoler. Men det er faktisk så lidt, der skal til for at ændre på disse udfordringer, for alle pædagoger og lærere vil børnene det bedste, de skal blot vide, hvad det bedste er. De skal vide, hvor meget der er på spil, og hvor stor en pris det har for alle før nævnte interessenter, hvis der ikke gøres noget.

High Performance-projektet er uden sidestykke det mest værdigivende, jeg nogensinde har arbejdet med i mine mange år i og uden for folkeskolen. Og det bedste af det hele er, at det ingen negative konsekvenser har – alle er vindere.

Så tak til alle jer, som er med til at gøre denne forskel for mig og de højtbegavede børn!